Luftvärmepumpar

Panasonic Nordic Flagship HE
HE9PKE – HE12PKE

Panasonic Nordic Heatcharge VE
VE9NKE-VE12NKE

Panasonic Nordic Etherea NE
NE9PKE-NE12PKE

Panasonic Nordic Standard CE
CE9PKE-CE12PKE

Panasonic Golv modell
E9GFE-2-E12GFE-2

Panasonic Multi Split inomhusdelar
E7PKEW-E15PKEW

Panasonic Multi Split utomhusdelar
2E18PBE -4E18PBE

Panasonic

Luftvärmepumpar Panasonic
Panasonic erbjuder ett komplett sortiment av värmepumpar speciellt för det nordiska klimatet och användningssättet. Det gör att du enkelt kan hitta bästa möjliga lösning för just dina kunders hem – från väggmonterade system till golvmodeller, från split- till multisplit-enheter.
Dessutom ger Panasonics väggmonterade värmepumpar effektiv värme ner till -20°C och är samtidigt
snälla mot miljön.

Pålitlig uppvärmning även under de kalla vintermånaderna
Panasonics värmepumpar har överlägsen prestanda i kallt klimat och ger en stabil uppvärmning även när utomhustemperaturen ligger långt under nollstrecket. Systemet kan användas ner till en temperatur på -20°C. Specificerade data garanteras ner till -15


Ekonomisk och miljövänlig drift med hög COP (verkningsgradskoefficient)
Panasonics unika Inverter-teknik i kombination med en högeffektiv kompressor ger imponerande uppvärmningsprestanda. Det gör i sin tur att elräkningarna blir lägre och miljöpåverkan minskar.


Specialanpassade för det nordiska klimatet
Panasonic har med 30-års erfarenhet av installationer runt om i Norden utvecklat produkterna efter de krav som ställs av det nordiska klimatet.- Uppvärmning av vevhuset förhindrar isbildning i kompressorn.- Ljudisolerande material. Kompressorn är skyddad för att förebygga störande buller.- Förmågan att klara kyla och andra fälttester utförs under verkliga förhållanden för användning mitt i vintern.
Effektiv underhållsvärme +8˚C/+10˚C när kylan slår till
Under de kalla vintermånaderna ställer du in systemet på underhållsvärme och förhindrar på så sätt att temperaturen går ned mot fryspunkten. Genom att minimera den uppvärmningsenergi som krävs för att skydda din fastighet, är det här den idealiska funktionen för underhållsvärme i fritidshuset, garaget eller källaren.

Kontakta oss med din förfrågan >>